WIE ZIJN WIJ?

Mag ik me even voorstellen:

 

Mijn naam is Albert Eysink en ik ben eigenaar van Eysink Trading Waterontharding (ETW). Tijdens mijn verblijf in Kameroen, waar ik verantwoordelijk was voor twee basisscholen, werd ik me steeds meer bewust van het belang van goed water. Wanneer de kinderen naar huis gingen, namen ze altijd water mee van onze watervoorziening. In een dorp waar de mensen zelf een put gegraven hadden, die echter levensgevaarlijk werd, hebben we een put gegraven in samenwerking met de lokale bevolking, Care Canada voor de "know how", de toenmalige Nederlandse Ambassade en de Mission Chrétienne, financiëring. Ook in dit dorp heb ik de gevolgen van goed water gezien! 

 

Eenmaal terug in Nederland besloot ik een bedrijf op te richten om Nederlandse gezinnen te voorzien van goed en zacht water, maar wilde echter niet zomaar iets verkopen. Vanaf het begin gaat E.T.W. voor kwaliteit en zekerheid. Daarom werken we samen met een gerenommeerd merk, North Star, een topproduct! Daarbij maken we gebruik van vakbekwame installateurs. De 15 jaar garantie zijn geen lege beloften, maar een bewijs van het vertrouwen van E.T.W. én North Star in de apparatuur. Door deze samenwerking zorgen we ervoor dat het proces zo soepel mogelijk verloopt. We zijn pas tevreden als u dat bent.

 

E.T.W. en North Star staan voor verdwenen kalkaanslag, minder schoonmaakmiddelen en langere levensduur van uw apparaten. U bespaart veel tijd en geld. We hopen dat er door ons steentje, een heleboel kringen in het water komen.

 

Albert Eysink

Pasfoto Bert.png
WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN VAN ONS?

"De waterontharder bevalt ons prima! Het beloofde zachte water is een weldaad in het dagelijks gebruik. In de badkamer en de keuken is het watercontact een duidelijk andere beleving. Zacht en schoon. 

Wat het inwendig in de apparatuur uitwerkt is na een 1/2 jaar voor ons nog niet zichtbaar maar dat kan alleen maar positief uitpakken. De installateur was snel en vakkundig en ontdekte tijdens het verblijf in de kruipruimte ook nog een rioollekkage die wij daarna snel hebben kunnen repareren. 

Al met al is de plaatsing van deze apparatuur een prima investering die we achteraf eerder hadden moeten laten uitvoeren."

 Niek en Marijke

"Onze waterontharder hebben we nu een jaar of zes. Dat betekent voor ons al die jaren nog nauwelijks werk aan het poetsen en kalkvrij houden van de badkamer en veel minder zeepgebruik bij douchen en zeep in de wasmachine. Ook geen ontkalkingsprogramma's meer voor de vaatwasser, de Cooker  de koffiemachine en andere apparaten. Het apparaat staat in de kelder, daar hebben we geen omkijken naar.

Kortom: we zijn superblij met ons kalkvrije water en bij verhuizen nemen we de waterontharder zeker mee naar de nieuwe woning!"

Rienk